Frokost

 

Frokost

Karry sild med rødløg, Granny Smith & karse 85dkr

Stegt sild med skalotteløg, rygeost, kapers & karse
85dkr

Røget færøsk laks med saltet agurk, frisk ost & dild
115dkr

Nye kartofler med sprødstegt bacon, majo & purløg
90dkr

Smilende økologiske æg med håndpillede rejer
& ramsløg majo
130dkr

Stegt rødspættefilet med tatarsauce & sprødstegt persille
130dkr

Røget makrelsalat med vagtelæg, sytlede
sennepskorn & radiser 130dkr

Roastbeef af inderlår med bløde løg, spejlæg og peberrod
130dkr

Tatar af okse med æggeblomme, syltede rødbeder
& sprøde løgringe i øldej
125dkr

Kyllingesalat med svampe, asier & sprødt kyllingeskind
125dkr

Hølundgård med kompot & stegt rugbrød
90dkr

Dansk jordbær med koldskål, kammerjunker m. ingefær
& hvid chokoladecreme
80dkr

Kokkens Udvalgte, 5 små stykker 300dkr

Aften:

Forretter:
Dampet helleflynder m. ørredrogn, crème fraiche, crountoner og salat af urter 130kr

Tatar af okse med ramsløgsmajo, sprøde løgringe i øldej
& urtesalat
130dkr

Letsaltet makrel m. variationer af tomat, frisk ost og consumé af tomat
130dkr

Hovedretter:

Stegt torsk med stuvede hvide bønner, mini porre
& Mikkeller yuzu bu 200dkr

Dansk ribeye med kalve brissler, variatoner af løg
& grøn pebersauce 250dkr

Ølbraiseret svineskank med grønne asparges, ærter
og grisesauce med Vesterbrown Ale 220dkr

Tilbehør:
Kartoffel mos med Vesterhavsost 35dkr

Dessert:

Dansk jordbær med koldskål, kammerjunkere m. ingefær
& hvid chokoladecreme
80dkr
Chokolade mousse med Mikkeller Stout, yoghurtsorbet
& chokoladecrumble
100dkr
Hølundgård fra Arla Unika med kompot og stegt rugbrød 90dkr

Chef´s Selection of the day 400dk

 

Køkkenchefens udvalg, 5 små stykker 300kr

.