Frokost

 

Frokost

Karry sild med rødløg, Granny Smith & karse 85kr

Stegt sild med skalotte løg, ryge ost, kapers & karse 85kr

Røget laks med saltet agurk, frisk ost & dill 115kr

Nye kartofler med sprød bacon, mayo & purløg 90kr

Smilende økologiske æg med håndpillede rejer & ramsløg 130kr

Stegt rødspætte filet med tatar sauce & sprød persille 130kr

Stenbiderrogn med rødløg, crème fraiche & stegt rugbrød 130kr

Roastbeef af inderlår med bløde løg, spejlæg og peberrod 125kr

Tatar af okse med æggeblomme, syltet rødbeder & sprøde løgringe i øldej 125

Kyllingesalat med svampe, asier & sprødt kylling skind 125kr

Høgelundgård med kompot & stegt rugbrød 90kr

Mazarinkage med brun farinsauce, grønne æbler & crème fraiche parfait 80kr

 

Køkkenchefens udvalg, 5 små stykker 300kr

 

Aftenmenu:

Norsk røget laks med variatoner af blomkål & sprød rugbrød 130kr

Tatar af okse med ramsløgs mayo, sprøde løgringe i øldej & urtesalat 130kr

Stenbiderrogn med saltet agurk, frisk ost og sprødt kylling skind 130kr

Bagt torsk med grillede hjerte salat, porre kompot & Mikkeller yuzy buerre blanc 200kr

Dansk ribeye med kalve brissler, variatoner af løg og grønpeber sauce 250kr

Øl braiseret svineskank med selleri, kål og grise sauce med Vesterbro brown ale 220kr

Tilbehør:
Kartoffel mos med vesterhavs ost 35kr

 

Dessert

Mazarinkage med brun farin sauce, grønne æbler & crème fraiche parfait

Chokolade mousse med Mikkeller stout, kirsebær sorbet & chokolade crumble

Høgelundgård fra Arla Unika med kompot og stegt rugbrød

 

3 retters menu 375kr – Valgt af Køkkenchefen

.