Frokost

 

SMØRREBRØD

Frokost 10.00 – 16.00

Kryddermarinerede sild med kartofler, sennep og rødløg 80,-

Øl & Brøds snapsemad med kommen marinerede sild, æggeblomme, fedt, løg, gammel ost og Linie Aquavit 95,-

Rødspætte med rejer, mayo og citron 120,-

Rødspætte med remoulade, citron og dild 110,-

Rejemad på smørstegt lyst brød 140,-

Hønsesalat med portobello og bacon 95,-

Rørt tartar med pocheret æg og sprødt grønkål 110,-

Udvalg af smørrebrød – Kokkens 5 favoritter i mindre udgaver 300,-

Ost & Dessert

Gammel ost med rom, fedt, løg, sky og æggeblomme 90,-

Høgelundgaard blåskimmel med ristet rugbrød og løgkompot 85,-

Hø ost fra naturmælk med æblekompot og ristet rugbrød 90,-

Kartoffelkage med luftig sød kartoffel og yoghurt iscreme 90,-

 

Aften (Torsdag - Søndag)

Forretter

Rimet Hiddenfjord laks med creme fraiche, blegselleri, æble og valnødder 150,-

Rørt tartar med surkål og sprødt grønkål 150,-

 

Hovedretter

Smørstegt lyssej med brunet smør og urter samt hasselback kartoffel 190,-

Stegt onglet med rødbede, tyttebær og pebersky 195,-

Øl & Brøds Chefs Choice – 3 retters med forret hovedret og dessert 400,-

 

Ost & Dessert

Høgelundgaard blåskimmel med ristet rugbrød og løgkompot 85,-

Hø ost fra naturmælk med æblekompot og ristet rugbrød 90,-

Kartoffelkage med luftig sød kartoffel og yoghurt iscreme 90,-

Husk at udskænkning af alkohol slutter klokken. 22:00
(23:00 fre/lør) derefter anbefaler vi Mikkeller baren der ligger længere nede af gaden.